Ga naar hoofdinhoud

De optimale combinatie

Met de stijgende materiaalkosten is het steeds uitdagende om betaalbare bouwprojecten te realiseren. Hoe houdt u de bouwkosten binnen het budget zonder concessies te doen aan kwaliteit? Dat is waar WtH Bouwmanagement u mee helpt. Wij denken niet als een calculator, maar als een bouwkundige.

Wat is het grootste obstakel bij moderne bouwprojecten? Heel eerlijk, vaak zijn dat de kosten. In recente jaren zijn de bouwkosten aanzienlijk gestegen, waardoor vele projecten uiteindelijk worden geannuleerd. Dat hoeft niet zo te zijn. Projecten worden vaak overbodig duur ontworpen, waardoor de opdrachtgever of investeerder afhaakt. Aan de andere kant, een project kan ook snel in kosten oplopen vanwege stijgende materiaalkosten en toenemende uren.

WtH Bouwmanagement is opgericht door Wim ter Haar. Met meer dan veertig jaar ervaring kent hij de bouwwereld als geen ander. Als timmerman werkte hij zich op tot uitvoerder, dus hij weet precies hoe je bouwt, repareert en onderhoudt. Als hoofd van een bouwmanagementbureau en bouwkostendeskundige kent hij ook de ander kant van de medaille.

Kosten bespaart u door het toepassen van bouwkundige kennis.

Deze filosofie is terug te zien in de hele organisatie. We werken nauw samen met architecten, aannemers en andere belanghebbende om ervoor te zorgen dat uw project binnen budget blijft en dat de kosten worden gecontroleerd en waar nodig geoptimaliseerd.

Als het om bouwmanagement gaat, fungeren wij als mediator tussen opdrachtgever en aannemer. Hierbij zorgen wij dat uw bouwproject op tijd, binnen budget en volgens de specificaties en kwaliteitseisen wordt voltooid.

Onze kracht ligt in onze verbindende factor. Op een soepele manier coördineren we de inspanningen van architecten, aannemers, leveranciers en andere betrokkenen en zorgen ervoor dat het bouwproces flexibel verloopt en dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Bespreek uw bouwkosten met een van onze professionals en vergroot de kans op de haalbaarheid van uw plannen en/of uw projecten.

Contact

  • Prins Willem Alexanderstraat 34 3751 DM Bunschoten-Spakenburg

Pagina's

Sociale media

Back To Top